Bbq workshop

Bbq workshop

Toen in de steentijd (zo’n 11.000 v. Chr.) vuur werd ontdekt en het vuursteenmes werd uitgevonden, was barbecueën al snel een feit. Het geroosterde vlees was veel makkelijker verteerbaar dan rauw vlees. Tegenwoordig wordt barbecueën vaak aangegrepen voor een sociale gelegenheid. Ook bij Dining56! Geen zwartgeblakerde spiesjes, maar tijdens onze Bbq workshop een variëteit aan de meest heerlijke gerechten voor op of bij de barbecue.

• In rum gemarineerde huisgerookte zalmfilet met gegrilde bagel, roomkaas, tasty tomato & rode uien
• Gemarineerde gamba’s aan citroengras met koriander
• Runder ribstuk met knoflook & rozemarijn
• De enige echte bierblik kip
• Salade van venkel, sinaasappel & avocado
• Huisgemaakte pindasaus
• Gegrilde wrap met courgette en geitenkaas
• Knoflookbrood
• Piña colada-dessert