Workshop Seizoensgerechten

Workshop Seizoensgerechten

Dit is de meest mysterieuze optie van al onze workshops, omdat u van tevoren niet weet wat er aan het eind van de workshop geserveerd wordt. Tijdens deze drie gangen Workshop Seizoensgerechten gaat u namelijk aan de slag met de mooiste ingrediënten die dit seizoen te bieden heeft. Er is weinig smaakvoller dan werken met lekkere ingrediënten die net vers aangeleverd zijn. Deze stijl van koken is geïnspireerd op de Frans-Italiaanse keuken.

Omdat u samen met de groep en onze chefs met verschillende seizoensingrediënten werkt, maakt u met deze workshop meerdere gangen en leert u dus ook verschillende technieken. Na het koken met deze lekkere ingrediënten gaat u zelf met de groep aan tafel om deze heerlijke maaltijd soldaat te maken.

€ 52,50 p.p.
Workshop van 4 uur
Vanaf 12 deelnemers
Neem contact op

Informatie workshop seizoensgerechten

De duur van de workshop seizoensgerechten is in totaal vier uur, waarvan u minstens anderhalf tot twee uur actief bezig bent in de Kookstudio.

De prijs van deze workshop is € 52,50 per persoon en wordt aangeboden vanaf 12 deelnemers. Neem contact met ons op voor de exacte prijs per persoon. Bij minder dan 12 personen wordt er voor iedere persoon minder een toeslag berekend van € 17,50. Met een ondergrens van minimaal 8 personen.

Drank is niet inbegrepen bij de prijs van de kookworkshop. U kunt gebruik maken van ons drankarrangement, lees er hier meer over.

Wilt u aan de slag met de lekkerste gerechten van dit seizoen? Meld u dan nu aan voor onze Workshop Seizoensgerechten.

Kookworkshop seizoensgerechten

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons gewoon even op om de mogelijkheden te bespreken!

Of kom eens langs in ons restaurant voor een heerlijk diner, bereidt met de ingrediënten van dit seizoen.