Workshop Italiaans koken

Workshop Italiaans koken

Bij Italiaans eten denken mensen vaak het eerst aan pizza’s en pasta’s. Dat de Italiaanse keuken uit veel meer bestaat dan deze gerechten ontdekt u tijdens deze Workshop Italiaans koken! De Italiaanse keuken is zeer gevarieerd en werkt veel met pure ingrediënten. Met verse ingrediënten maken de Italianen de heerlijkste gerechten die naast lekker, vaak ook erg voedzaam zijn. De Italiaanse keuken is in veel landen bekend en geliefd en wordt door chefs over de hele wereld gebruikt ter inspiratie.

Tijdens deze workshop Italiaans koken maakt u een heerlijk uitgebreid driegangenmenu met de smaak van Italië. Dit driegangenmenu zal bestaan uit:

• Carpaccio van geschroeide rundermuis met een salsa van oregano & koekjes gemaakt van parmazaan
• Saltimbocca met salie en parmaham, Marsala-jus, tomatenrisotto en courgettekoekjes
• Panna cotta met amandelkoekjes en straciatella-ijs

€ 55 p.p.
Workshop van 4 uur
Vanaf 12 deelnemers
Neem contact op

Informatie Workshop Italiaans koken

De duur van de workshop Italiaans koken bedraagt vier uur, waarvan u minstens anderhalf à twee uur actief bezig bent in de Kookstudio.

De workshop kost € 55,00 per persoon en en wordt aangeboden vanaf 12 deelnemers. Bij minder dan 12 personen wordt er voor iedere persoon minder een toeslag berekend van € 17,50. Met een ondergrens van minimaal 8 personen.

Drank is niet inbegrepen bij de prijs van de kookworkshop. U kunt gebruik maken van ons drankarrangement, lees er hier meer over.

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons gewoon even op om de mogelijkheden te bespreken! Of kom eens kennis maken en eet gezellig mee in ons restaurant.

workshop italiaans koken

Italiaans

Italiaans eten staat bij Nederlanders bekend als pasta’s en pizza’s. Er zijn echter nog veel meer soorten gerechten die typisch Italiaans zijn. Tijdens onze Kookworkshop Italiaans koken leert u dan ook vele andere gerechten te koken dan de standaard Italiaanse gerechten. Ook risotto en parmezaan zijn typisch Italiaans. Maar u leert ook de minder bekende Saltimbocca te maken.

Heeft u nog vragen over onze workshop Italiaans koken? Neem dan contact met ons op. Of reserveer direct.