Workshop High Tea maken

Workshop High Tea maken

In België is het beroep bakker een beschermd beroep, wat inhoudt dat niet iedereen zich daar zomaar een bakker mag noemen. Maar tijdens de workshop High Tea maken in onze Kookstudio mag u zich gerust een echte ambachtelijke bakker wanen. Met de puurste en lekkerste ingrediënten bereidt u samen met onze topkoks de heerlijkste zoetigheden, sandwiches en andere lekkernijen. En het leuke is: de zoetigheden die u tijdens deze workshop maakt, mag u hierna helemaal zelf opeten! Met elkaar, tijdens een gezellige High Tea.

Bij de workshop High Tea maken, gaan we met de hele groep aan de slag om de heerlijkste gerechten te creëren. Hieronder vallen klassieke high tea lekkernijen zoals:

•    wrap met Yorkshireham met grove mosterdcrème
•    diverse sandwiches
•    mini crème brulee
•    quiche lorraine
•    bosbessen muffin
•    tarte tin van appel
•    scones met mascarpone crème en jam
•    witte chocolade brownie

€ 37,50 p.p.
Workshop van 3 uur
Vanaf 16 deelnemers
Neem contact op

Informatie Workshop High Tea maken

De duur van de workshop high tea maken is in totaal drie uur, waarvan u minstens één tot anderhalf uur actief bezig bent in de Kookstudio. De prijs voor deze workshop bedraagt € 37,50 per persoon, inclusief onbeperkte koffie en thee.

De Workshop High Tea maken  wordt aangeboden vanaf 16 deelnemers. Bij minder dan 16 personen wordt er voor iedere persoon minder een toeslag berekend van € 17,50. Met een ondergrens van minimaal 12 personen. De aanvangstijd van de workshop chocolade maken ligt tussen 12.00 en 15.00 uur.

Alleen koffie en thee zijn inbegrepen bij de prijs van de kookworkshop. Voor overige drank kunt u gebruik maken van ons drankarrangement, lees er hier meer over.

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons gewoon even op om de mogelijkheden te bespreken! Of reserveer direct via onze website.

workshop high tea maken

High tea

Een high tea is een typisch Engelse gewoonte. Het is ontstaan en vooral bedoeld voor arbeiders en wordt rond 6 uur gegeten. In Nederland wordt de term high tea gebruikt voor aangeklede thee, dit wordt in Engeland eigenlijk een afternoon tea genoemd. Tijdens een high tea in Nederland zult u verschillende zoete en hartige gerechten voorgeschoteld krijgen. Zo ook tijdens onze workshop high tea maken. De etenswaren worden gebruikelijk op een etagère geserveerd.

Tijdens de workshop high tea maken maakt u verschillende traditionele high tea gerechten zelf, zoals scones en sandwiches.

Is deze workshop wat voor u? Reserveer dan meteen via onze website.