Workshop Chocolade maken

Chocolade workshop

De zegswijze ‘Daar kan ik geen chocolade van maken’, gaat niet op voor onze workshop Chocolade maken, want bij ons wordt u een expert in chocolade. Tijdens de workshop chocolade maken leert u alles over chocolade en onze koks beantwoorden maar al te graag uw vragen met tekst en uitleg. Onder begeleiding bereidt u de heerlijkste gerechten met als hoofdingrediënt natuurlijk de lekkerste chocolade. Wij zeggen: de leukste workshop voor chocoholics!

Tijdens onze workshop chocolade maken gaat u aan de slag met chocolade om de mooiste creaties te maken, waaronder:

• Studentenhaver flikken
• Chocolade truffel
• Lolly van grunge
• Witte chocolade roomijs
• Chocolade cake
• Gebakken chocolade
• Crème brûlée
• Bavarois
• Mousse

€ 35 p.p.
Workshop van 3 uur
Vanaf 16 deelnemers
Neem contact op

Informatie Workshop Chocolade maken

De duur van de workshop chocolade maken is in totaal drie uur, waarvan u zeker één tot anderhalf uur actief bezig bent in de Kookstudio.

Deze chocolade workshop kost € 35,00 per persoon en wordt aangeboden vanaf 16 deelnemers. Bij minder dan 16 personen wordt er voor iedere persoon minder een toeslag berekend van € 17,50. Met een ondergrens van minimaal 12 personen. De aanvangstijd van de workshop chocolade maken ligt tussen 12.00 en 15.00 uur.

Drank is niet inbegrepen bij de prijs van de kookworkshop. U kunt gebruik maken van ons drankarrangement, lees er hier meer over.

Dus bent u gek op chocolade en wilt u weleens wat leuke en indrukwekkende gerechten onder de knie krijgen? Meld u dan nu aan voor onze Workshop Chocolade maken.

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons gewoon even op om de mogelijkheden te bespreken! Of reserveer direct via onze website.

workshop chocolade maken

Chocolade

Chocolade wordt gemaakt van cacao dat wordt gewonnen uit cacaobonen. Chocolade wordt verwerkt in allerlei producten, zoals ijs en koek. Ook tijdens de workshop chocolade maken zullen we chocolade in verschillende gerechten verwerken.

We kennen chocolade in drie varianten namelijk, wit, melk en puur. Witte chocolade wordt niet altijd als ‘echte’ chocolade gezien. Het bevat namelijk geen cacaopoeder. Terwijl melk en puur chocolade cacaoboter en cacaopoeder bevatten.

Is deze workshop chocolade maken wat voor u? Reserveer dan meteen via onze website.