Vegetarische kookworkshop

Wie zegt dat vegetarisch koken niet lekker en gevarieerd kan zijn die heeft nog nooit onze vegetarische kookworkshop gevolgd. Voor vegetariërs hebben wij namelijk een speciale vegetarische kookworkshop. Maar ook als u niet vegetarisch bent mag u natuurlijk deelnemen. Tijdens deze kookworkshop maken we de lekkerste gerechten zonder vlees en vis. We leren u dat er genoeg mogelijkheden zijn om vegetarisch te koken.

Voorbeelden van gerechten tijdens de vegetarische kookworkshop:

  • Dun gesneden rode biet met bieten pastasalade
  • Kletskop van sambal
  • Cremeuse paprika met eigengemaakt hartig brood
  • Turkse cous cous
  • Gesmoorde schorseneer
  • Zalf van zoete aardappel
  • Gemarineerde ananas met pannacotta van bruine suiker en kaneel
€ 49,50 p.p.
Workshop van 4 uur
Vanaf 10 deelnemers
Neem contact op

Informatie vegetarische kookworkshop

De workshop kost € 49,50 per persoon en en wordt aangeboden vanaf 10 deelnemers. Bij minder dan 10 personen wordt er voor iedere persoon minder een toeslag berekend van € 17,50. Met een ondergrens van minimaal 6 personen.

Drank is niet inbegrepen bij de prijs van de kookworkshop. U kunt gebruik maken van ons drankarrangement, lees er hier meer over.

De workshop duurt 4 uur. Tijdens de vegetarische kookworkshop leer je de lekkerste vegetarische gerechten bereiden en daarna nemen jullie natuurlijk zelf aan tafel plaats om jullie eigen gerechten te proeven.

Heeft u interesse in deze vegetarische kookworkshop? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of reserveer direct via onze website.

Vegetarische kookworkshop

Vegetarisch

Vegetarisme is een voedingswijze waarbij men geen vlees, vis of schaaldieren eet. Er blijft echter genoeg keuze over om een heerlijke maaltijd van te maken. Tijdens de vegetarische kookworkshop leert u verschillende vegetarische gerechten te maken.

Heeft u nog vragen over onze vegetarische kookworkshop? Neem dan contact met ons op.