Fête La Cuisine

Borrelen of een verjaardag vieren?

Niets Hollandser dan een gezellige kringverjaardag of –borrel. Bij Dining56 hebben wij een eigen draai aan ‘de borrel’ gegeven.

Bij ons kunt u met een groep van minimaal twintig personen borrelen in een gereserveerde ruimte met statafels en zitgelegenheden. Onze kok kookt in dezelfde ruimte een zestal heerlijke borrelgerechten. Gasten die het leuk vinden om ook zelf de handen uit de mouwen te steken, zijn van harte welkom om samen met de kok de laatste hand te leggen aan één van de gerechten welke vervolgens aan de gasten worden uitgeserveerd en samen worden genuttigd.

Dit is een leuke keuze voor diegenen die een combinatie zoeken van een gezellige borrel met heerlijk eten, zonder aan een stoel gekluisterd te zijn!

• Wit visfilet (seizoensgebonden) met antiboise
• Wortelkerriesoep met in miso gemarineerde eendenborst
• Geschroeide carpaccio met tomaten-oregano, salsa en pijnboompitten
• Risotto van het seizoen
• Gamba’s op Oosterse wijze gemarineerd, geserveerd aan sereh
• Saltimbocca (gevulde kalfslende) met Marsala-stroop

Prijs voor dit menu is € 39,50 p.p. (minimaal twintig personen).
U kunt dit diner afsluiten met een petit grand dessert welke vanuit onze keuken wordt uitgeserveerd voor € 7,50 p.p.

Wilt u reserveren neemt dan contact met ons op.